Doelgroep & Behandelingen

Het centrum is gespecialiseerd in het revalideren en behandelen van mensen  met sport- en orthopedische letsels. Dit betekent dat we ons voornamelijk richten op heel diverse letsels, zowel bij de recreatieve sporter als de topsporter. Natuurlijk worden ook niet-sporters met orthopedisch probleem  adequaat  behandeld.

Problemen bij kinderen:

Hielklachten,knieklachten,heupklachten, intoeiing gait (voeten naar binnen gericht tijdens het stappen), outtoeiing gait (voeten naar buiten gericht tijdens het stappen), platvoeten (overpronatie), holvoeten.

Problemen bij sporters of volwassenen

Problemen in de voet zelf: pijn onderaan de voet na sporten of wandelen, pijn in de grote teen, pijn aan de voorvoet, knobbel achteraan de hiel, klachten binnen- en buitenenkel, hallux valgus klachten, hamertenen, knobbel ter hoogte van de vijfde teen.

Problemen onderbeen: pijn ter hoogte van de achillespees, scheenbeenklachten, pijn onder de knie.

Problemen aan de knie: pijn aan de knieschijf, pijn binnenkant  knie, buitenkant knie, pijn onder en boven de knieschijf, pijn in de knieholte en pijn de knie zelf.

 Problemen bovenbeen: problemen van quadriceps, hamstrings, pijn buitenkant dijbeen en binnenkant dijbeen respectievelijk abductoren en adductoren.

Problemen heup en bekken: pijn in de heup, liesstreek.

Rugproblemen: lage rugklachten (hernia, bekkenkanteling, facetartrose). 

Klachten ten gevolge van beenlengteverschil.

Reumapatiƫnten en diabeten.